Selecteer een pagina

Samenwerken.

Jouw Reis naar Volledige Bloei

Diensten.

Ontdek de Veelzijdige Mogelijkheden voor Jouw Bedrijfssucces.

Hieronder vind je een overzicht van  Project Management Diensten waarin ik jou kan ontzorgen en versterken. Maar dit is zeker niet alles.

Staat de taak waarbij je assistentie nodig hebt hier niet vermeld? Neem dan gerust contact met mij op. We zullen bespreken hoe ik van waarde kan zijn voor jouw specifieke behoeften en doelen. Er is namelijk veel mogelijk! 

Project Management.

9

Prince2 Foundation

9

Optimalisatie van Systemen en Processen

9

Producten-implementaties

9

Structuur creëren

9

Agile Scrum Foundation

9

Team management

9

HR Support

9

Evenementen: Personeelsfeesten | Bijeenkomsten | Vergaderingen | Workshops | Masterclass | Trainingen

Elisa brought professionalism and structure back within the Operational Management Department of Stromma, which was in great need of leadership at the time. Elisa has a unique talent for managing time in projects, she met all the deadlines. Her ability to have mentored me throughout my internship at Stromma, plus giving me continuous feedback shows how determined she is to help people around her.

M. Flobbe

Ik heb met Elisa samengewerkt bij Stromma Nederland als haar direct leidinggevende en bij NH hotels als collega. Elisa is een zeer kundige collega die zeer nauwgezet, accuraat haar werk doet. In de periode bij Stromma Nederland was Elisa erg goed en verantwoordelijk voor het structuren, (re)organiseren van de operationele processen en de procesbeschrijvingen. Daarnaast was Elisa verantwoordelijk voor de kassasystemen in de winkels als voor de begeleiding van de supervisors. Ik kan Elisa zowel als prettig mens en als betrouwbare collega zeer aanbevelen.

M. Wijnberger

Elisa is een professionele en betrouwbare collega, die altijd de extra mile gaat voor een goed resultaat. Ze is sterk in het opbouwen en onderhouden van klant/gast relaties, en het vinden van oplossingen voor moeilijke vraagstukken. Ze brengt een goede structuur aan in haar manier van werken, is georganiseerd en draagt daarmee bij aan de (operationele) processen. Bovenal is zij een betrouwbare en fijne collega geweest om mee samen te werken.

S. Kosters

Tarieven.

Ontdek Onze Flexibele Samenwerking.

Of het nu gaat om een eenmalig specifiek project of structurele ondersteuning, de samenwerking is volledig aanpasbaar aan jouw behoeften en doelen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we de uitdagingen in jouw bedrijf, de taken die je wilt uitbesteden en hoe jij onze samenwerking voor je ziet. 

Om jou zo goed mogelijk te helpen hanteer ik een minimale uitbestedingsduur van 2 maanden. Hieronder vind je de mogelijkheden. 

8 uur per week

€2.560 per maand*

16 uur per week

€5.120 per maand*

24 uur per week

€7.680 per maand*

*Prijzen zijn exclusief btw en eventuele reiskosten.

WERKWIJZE.

Van Kennismaking tot Succesvolle Samenwerking.

STAP 1. KENNISMAKING:

Tijdens een vrijblijvend online kennismakingsgesprek bespreken we jouw bedrijfsuitdagingen, welke taken je wilt uitbesteden en hoe je onze samenwerking voor je ziet. Een goede klik is hierbij essentieel. Als we beide een positieve klik voelen, gaan we graag verder!

STAP 2. INTAKE:

Na een geslaagd kennismaking brengen we de mogelijkheden en prioriteiten in kaart. We definiëren jouw doelen en bespreken hoe ik jou kan ondersteunen. Indien mogelijk vindt het intakegesprek persoonlijk bij jou op locatie plaats.

STAP 3. STARTEN MET BLOOMELY:

Na het intakegesprek stel ik een overeenkomst op waarin onze afspraken duidelijk worden vastgelegd. Zodra deze overeenkomst is ondertekend, ga ik voor jou aan de slag! 

nl_NLDutch