Selecteer een pagina

Referenties.

Succesverhalen en Ervaringen van Klanten

“Elisa is een professionele en betrouwbare collega, die altijd de extra mile gaat voor een goed resultaat. Ze is sterk in het opbouwen en onderhouden van klant/gast relaties, en het vinden van oplossingen voor moeilijke vraagstukken. Ze brengt een goede structuur aan in haar manier van werken, is georganiseerd en draagt daarmee bij aan de (operationele) processen. Bovenal is zij een betrouwbare en fijne collega geweest om mee samen te werken”

Stephan K.
Food & Beverage Manager NH Hotels

Elisa brought professionalism and structure back within the Operational Management Department of Stromma, which was in great need of leadership at the time. Elisa has a unique talent for managing time in projects, she met all the deadlines. Her ability to have mentored me throughout my internship at Stromma, plus giving me continuous feedback shows how determined she is to help people around her.

Melvin F.
Stagiaire Operational Sales Manager Stromma

“Ik heb met Elisa samengewerkt bij Stromma Nederland als haar direct leidinggevende en bij NH hotels als collega. Elisa is een zeer kundige collega die zeer nauwgezet, accuraat haar werk doet. In de periode bij Stromma Nederland was Elisa erg goed en verantwoordelijk voor het structuren, (re)organiseren van de operationele processen en de procesbeschrijvingen. Daarnaast was Elisa verantwoordelijk voor de kassasystemen in de winkels als voor de begeleiding van de supervisors. Ik kan Elisa zowel als prettig mens en als betrouwbare collega zeer aanbevelen.”

Marcel W.
Operational Sales Manager Stromma

Opdrachtgevers

nl_NLDutch