Selecteer een pagina

Over Mij.

Inspirerende Ondernemersreis, Passies en Expertises

Mijn reis naar ondernemerschap.

Van Burnout naar Gebalanceerd Leven

Afkomstig uit een ondernemende familie waar mijn ouders en twee oudste broers al jarenlang actief zijn als ondernemers, had ik altijd al de wens om voor mezelf te beginnen. Maar mijn drukke leven en tevredenheid met mijn huidige baan hielden me tegen om hier serieus mee aan de slag te gaan. Dat veranderde in augustus 2022 toen ik in een burn-out belandde. Hoewel mijn leven op papier perfect leek, voelde ik een gemis en begon ik te beseffen dat ik mezelf was kwijtgeraakt. 

9

Wat wil ik werkelijk?

9

Wie ben ik diep van binnen?

9

Wat is voor mij echt belangrijk?

Deze vragen leidden tot een keerpunt in mijn leven. Mijn burn-out dwong me om mijn pad te heroverwegen en mijn authentieke zelf te ontdekken. Ik wilde niet langer leven volgens de verwachtingen van anderen; ik wilde mijn eigen dromen volgen en een gebalanceerd leven creëren.

Mijn persoonlijke ervaring heeft mijn verlangen om anderen te helpen versterkt. Het heeft me doen inzien dat trouw blijven aan jezelf, het volgen van je passies en het luisteren naar je intuïtie van onschatbare waarde zijn. Authentiek zijn en jezelf uiten terwijl je trouw blijft aan je kernwaarden, ongeacht andermans meningen, vormt de essentie van succes. Het creëren van ruimte en rust om balans te vinden en stappen te zetten richting zakelijke bloei is van cruciaal belang.

Hoewel mijn weg naar ondernemerschap gepaard ging met uitdagingen, ben ik nu dankbaar voor de transformatie die ik heb doorgemaakt. Mijn persoonlijke reis heeft me geleerd dat alles mogelijk is in deze veranderende wereld. En ik ben vastberaden om anderen te helpen hun eigen pad te vinden en te bloeien, net zoals ik dat heb gedaan en blijf doen.

Kernwaarden

 

Authentiek

“We are”: Onszelf mogen zijn en uiten, eerlijkheid en vertrouwd. 

Bloei

“We bloom”: Nieuwsgierig en leergierig, betrokken en uit onze comfortzone.

Enthousiasme

“We love”: Werken met passie en spontaniteit, wederzijdse inspiratie.

Balans

“We feel”: Energie, ruimte en rust creëren, plezier behouden.

Over Bloomely.

 

Staat voor Vernieuwing, Groei en Verandering.

Net zoals een bloem begint vanuit een zaadje en zich ontwikkelt tot een prachtige bloeiende plant, symboliseert BLOOMELY het streven naar authentieke en positieve transformatie, voortdurende ontwikkeling en het omarmen van nieuwe kansen. 

Samenwerken met ons stelt ondernemers in staat niet alleen dagelijkse operationele taken te delegeren, maar ook een bedrijf te creëren dat trouw is aan hun eigen waarden en visie. Dit stelt hen in staat om zakelijk succes te bereiken en tegelijkertijd een gebalanceerd en vervuld leven te leiden, waardoor ze hun doelen realiseren met hernieuwde focus en energie.

9

Missie

Zelfstandige ondernemers en MKB’ers in Nederland te helpen bij het creëren en behouden van een bedrijf dat hun authentieke zelf weerspiegelt

9

Visie

Wij bieden ondersteuning bij effectief projectbeheer, zodat ondernemers zich volledig kunnen richten op zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van een gezonde werk-privébalans. nl_NLDutch