Over Mij.

Inspirerende Ondernemersreis, Passies en Expertises

Een Unieke Mix van Culturen, Gedrevenheid en Positiviteit.

Hi,

Ik ben Elisa

Project Manager

Mijn afkomst is een combinatie van Italiaanse en Nederlandse roots, als jongste en enige dochter in een gezin met 4 kinderen. Geboren in Nederland, opgegroeid in Italië en momenteel woonachtig in Amsterdam. Ik ben puur, eerlijk, enthousiast, spontaan, energiek, positief, empathisch, gepassioneerd, openminded, zacht en krachtig. Mijn gedrevenheid zorgt ervoor dat ik altijd voor de volle 100% voor mijn doelen ga. Fouten maken en nieuwe uitdagingen aangaan schrikken mij niet af; ik zie ze als kansen voor persoonlijke groei.

In augustus 2015 voltooide ik mijn bachelor in Business Administration met een specialisatie in Hotel Management. Sindsdien heb ik uitgebreide werkervaring opgedaan binnen de hotellerie en toerisme, waarbij ik verschillende managementposities heb vervuld met gevarieerde verantwoordelijkheden. Uiteindelijk ben ik in juli 2023 mijn eigen weg ingeslagen en bied ik Project  Management diensten.

Mijn reis naar ondernemerschap.

Van Burnout naar Gebalanceerd Leven

Afkomstig uit een ondernemende familie waar mijn ouders en twee oudste broers al jarenlang actief zijn als ondernemers, had ik altijd al de wens om voor mezelf te beginnen. Maar mijn drukke leven en tevredenheid met mijn huidige baan hielden me tegen om hier serieus mee aan de slag te gaan. Dat veranderde in augustus 2022 toen ik in een burn-out belandde. Hoewel mijn leven op papier perfect leek, voelde ik een gemis en begon ik te beseffen dat ik mezelf was kwijtgeraakt. 

9

Wat wil ik werkelijk?

9

Wie ben ik diep van binnen?

9

Wat is voor mij echt belangrijk?

Deze vragen leidden tot een keerpunt in mijn leven. Mijn burn-out dwong me om mijn pad te heroverwegen en mijn authentieke zelf te ontdekken. Ik wilde niet langer leven volgens de verwachtingen van anderen; ik wilde mijn eigen dromen volgen en een gebalanceerd leven creëren.

Mijn persoonlijke ervaring heeft mijn verlangen om anderen te helpen versterkt. Het heeft me doen inzien dat trouw blijven aan jezelf, het volgen van je passies en het luisteren naar je intuïtie van onschatbare waarde zijn. Authentiek zijn en jezelf uiten terwijl je trouw blijft aan je kernwaarden, ongeacht andermans meningen, vormt de essentie van succes. Het creëren van ruimte en rust om balans te vinden en stappen te zetten richting zakelijke bloei is van cruciaal belang.

Hoewel mijn weg naar ondernemerschap gepaard ging met uitdagingen, ben ik nu dankbaar voor de transformatie die ik heb doorgemaakt. Mijn persoonlijke reis heeft me geleerd dat alles mogelijk is in deze veranderende wereld. En ik ben vastberaden om anderen te helpen hun eigen pad te vinden en te bloeien, net zoals ik dat heb gedaan en blijf doen.

Kernwaarden

 

Authentiek

“We are”: Onszelf mogen zijn en uiten, eerlijkheid en vertrouwd. 

Bloei

“We bloom”: Nieuwsgierig en leergierig, betrokken en uit onze comfortzone.

Enthousiasme

“We love”: Werken met passie en spontaniteit, wederzijdse inspiratie.

Balans

“We feel”: Energie, ruimte en rust creëren, plezier behouden.

Over Bloomely.

 

Staat voor Vernieuwing, Groei en Verandering.

Net zoals een bloem begint vanuit een zaadje en zich ontwikkelt tot een prachtige bloeiende plant, symboliseert BLOOMELY het streven naar authentieke en positieve transformatie, voortdurende ontwikkeling en het omarmen van nieuwe kansen. 

9

Missie

We geloven dat jouw bedrijf een verlengstuk is van wie jij bent. Authenticiteit is de sleutel tot succes, en we streven ernaar om je te ondersteunen bij het creëren van een bedrijf dat niet alleen winstgevend is, maar ook nauw verbonden is met je waarden, passies en persoonlijkheid. 

9

Visie

We geloven dat ware kracht en succes voortkomen uit het nastreven van je doelen met oprechtheid, eerlijkheid en authenticiteit. We moedigen aan om je intuïtie te volgen, je kernwaarden te omarmen en jezelf volledig te uiten, terwijl je bouwt aan een bloeiend en betekenisvol bedrijf.

en_USEnglish