BLOOMELY.

Project Management Diensten

voor gestructureerde bedrijfsoperaties.

HERKEN JE DIT?

9

Je verliest steeds meer balans en ervaart voortdurende druk en stress

9

Bepaalde taken vragen steeds meer energie

9

Je hebt veel ideeën, maar er is geen ruimte om ze waar te maken

9

Je hebt geen tijd om verder te werken aan de groei van jouw bedrijf

9

Je mist structuur in jouw onderneming en het overzicht ontbreekt

9

De inwerkperiode van nieuwe medewerkers duurt te lang

9

Processen en procedures zijn niet duidelijk gedefinieerd

9

Medewerkers klagen over onduidelijkheid met betrekking tot hun werk

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE.

9

Een betere werk-privébalans zou kunnen creëren?

9

Meer tijd, rust en energie in je leven zou ervaren?

9

Kansen helder zou kunnen zien, voelen en benutten?

9

Verhoogde productiviteit en verminderde frustraties binnen de organisatie?

9

Duidelijke communicatie dankzij geïmplementeerde processen en procedures?

9

Tevreden medewerkers die hun werk efficiënter kunnen uitvoeren?

9

Extra tijd zou hebben voor je persoonlijke ontwikkeling?

9

Een bloeiend en groeiend bedrijf hebt?

Als jouw Project Manager ben ik er om op afstand jouw zorgen weg te nemen. Ik sta klaar om mijn taken vakkundig uit te voeren.

LAAT MIJ JOU HELPEN.

Ik ben Elisa, Project Manager.

Als enthousiaste Project Manager ben ik verantwoordelijk voor het leiden van diverse projecten met structuur als einddoel. Dit omvat het optimaliseren en implementeren van PROCESSEN, PROCEDURES en SYSTEMEN, evenals het organiseren van zakelijke EVENEMENTEN.

Ik ben blij dat ik ondernemers kan helpen hun visie tot leven te brengen en projecten tot een succes te maken. Hierdoor kunnen ondernemers zich richten op zakelijke doelen, waardevolle groeikansen grijpen en tegelijkertijd een gezonde balans tussen werk en privé handhaven.

wat ik voor Jouw kan Betekenen.

7

Project Management

Te veel terugkerende taken die essentieel zijn om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren? Heb jij ondersteuning nodig bij het organiseren of coördineren van een evenement of project? Of je nu een draaiboek wilt maken, externe partijen moet regelen, of meer structuur wilt creëren door bedrijfsprocessen en procedures te verbeteren of implementeren, ik sta voor je klaar.

Ik denk graag strategisch met jou mee en begeleid je bij de uitvoering hiervan. Naast het uitvoeren en realiseren van projecten, kan ik een project ook volledig managen. 

Empower jouw onderneming en streef naar een bedrijf dat trouw blijft aan zijn kernwaarden. Bloomely bied je de mogelijkheid om je volledig te concentreren op de bloei van jouw bedrijf en het creëren van een betere werk-privebalans. Laat de operationele taken aan mij over en creëer ruimte voor datgene wat echt telt in jouw ondernemersreis.

VOORDELEN VOOR JOU.

Z

Bedrijfsbloei

Je krijgt meer ruimte, tijd en rust om volledig vanuit jouw kernwaarden te ondernemen, te investeren in jezelf en taken uit te voeren die tot jouw kernactiviteiten behoren. Denk aan het uitvoeren van jouw kerntaken, ideeën en strategieën, en het werken aan de bloei van jouw bedrijf.

Z

Meer Plezier

Omdat jij je meer kunt richten op je kernactiviteiten en je persoonlijke ontwikkeling, zul je als ondernemer weer meer plezier ervaren bij het werken aan jouw bedrijf. Klanten voelen het wanneer er met passie, liefde, enthousiasme en energie wordt gewerkt.

Z

Kosten Besparing

Je hebt geen personeelskosten, zoals verzekeringen, trainingskosten, kilometervergoedingen, ziektekosten of loonbelasting. Ik werk met mijn eigen middelen en beschik over mijn eigen werkplek. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren en de afgenomen diensten. 

Z

Meer Balans

De taken die energie kosten, kun je aan mij uitbesteden. Hierdoor kun jij je concentreren op de groei van je bedrijf, je persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van de werk en privé balans. Je krijgt meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s, waardoor je je nog beter in je vel zult voelen – een echte win-win situatie!

Z

Sparringpartner

Als zelfstandig ondernemer begrijp ik volledig wat er komt kijken bij het ondernemerschap. Ik fungeer als jouw sparringpartner, ben betrokken en betrouwbaar, denk graag met je mee en deel graag nieuwe inzichten. Samen kunnen we een vertrouwensrelatie opbouwen.

en_USEnglish