Transformeer je Bedrijf met ons.

Virtual Assistants

Diensten

Ervaar een gebalanceerd leven met onze ondersteuning. Ontdek meer tijd, energie en heldere kansen voor groei. Verbeter productiviteit, verminder frustraties en optimaliseer communicatie met efficiënte processen. Investeer in jezelf en zie je bedrijf bloeien.

  HERKEN JE JEZELF IN EEN OF MEER VAN DEZE SITUATIES?

  Verlies van balans

  Ervaar je voortdurend druk en stress door een gebrek aan werk-privébalans?

  Energievretende taken

  Zijn er bepaalde taken die steeds meer energie van je vragen?

  Geen ruimte voor ideeën en groei

  Heb je veel ideeën, maar ontbreekt het je aan tijd en ruimte om ze uit te voeren, net als aan tijd voor de groei van je bedrijf?

  Gebrek aan structuur

  Mis je structuur in jouw onderneming en heb je geen duidelijk overzicht?

  Onduidelijke processen

  Zijn je processen en procedures niet duidelijk gedefinieerd?

  Ontevreden medewerkers

  Komen er klachten van medewerkers over onduidelijkheid in hun werk?

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij laten jouw bedrijf bloeien door operationele taken over te nemen en je te ondersteunen bij het uitvoeren van kerntaken, ideeën en strategieën.

  Onze expertise stelt jou in staat om je volledig te concentreren op de groei van je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling.

   

  Voordelen van het werken met ons

  Focus op kernactiviteiten

  Door operationele taken uit te besteden, kun jij je volledig concentreren op je kernactiviteiten en strategische doelen. Ervaar weer plezier en passie in je werk door je te richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf en persoonlijke ontwikkeling.

  Verhoogde productiviteit

  Verbeterde workflows en gestroomlijnde processen kunnen de algehele productiviteit van het bedrijf verhogen.

  Kostenbesparing

  Bespaar op personeelskosten zoals verzekeringen en trainingen. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren en afgenomen diensten, zonder extra kosten.

  Meer balans

  Verbeter je werk-privébalans door taken te delegeren. Zo heb je meer tijd voor jezelf, je gezin en je hobby’s.

  Sparringpartner

  Als ondernemer begrijpen wij jouw uitdagingen en we zijn jouw betrouwbare sparringpartner voor nieuwe inzichten en strategieën.

  Diensten

  Efficient Projectbeheer

  Processen Optimalisatie

  Event Planning

  Office Support

  Succesverhalen

  “Elisa is een professionele en betrouwbare collega, die altijd de extra mile gaat voor een goed resultaat. Ze is sterk in het opbouwen en onderhouden van klant/gast relaties, en het vinden van oplossingen voor moeilijke vraagstukken. Ze brengt een goede structuur aan in haar manier van werken, is georganiseerd en draagt daarmee bij aan de (operationele) processen. Bovenal is zij een betrouwbare en fijne collega geweest om mee samen te werken”

  Stephan Kosters

  "Elisa is zeer gedreven en leergierig. In onze korte samenwerking was ze meerdere opleidingen aan het doen, zich in systemen aan het inwerken, haar eigen bedrijf op de rit aan het krijgen en ook nog voor mij aan het werk! Veel te snel heb ik afscheid van haar moeten nemen maar het was zeker een verrijking om met haar te werken. Ze was altijd op tijd, heel gestructureerd en creatief. En niet te vergeten altijd even opgewekt en enthousiast!"

  Noortje Jansen

  “Ik heb met Elisa samengewerkt bij Stromma Nederland als haar direct leidinggevende en bij NH hotels als collega. Elisa is een zeer kundige collega die zeer nauwgezet, accuraat haar werk doet. In de periode bij Stromma Nederland was Elisa erg goed en verantwoordelijk voor het structuren, (re)organiseren van de operationele processen en de procesbeschrijvingen. Daarnaast was Elisa verantwoordelijk voor de kassasystemen in de winkels als voor de begeleiding van de supervisors. Ik kan Elisa zowel als prettig mens en als betrouwbare collega zeer aanbevelen.”

  Marcel Wijnberger

  Neem contact

  Klaar om je bedrijf een boost te geven?

  Copyright © 2024Bloomely. All Rights Reserved.
  nl_NLDutch